Om mig (Svenska)

The Freelance Yogi

Om mig (Svenska)

Yogabakgrund: Min yogaresa har pågått i flera etapper. Första gången jag upptäckte yoga var på högstadiet då jag hade praktik på ett gym. Jag tyckte om yoga från första början men det blev inte en del av min träningsrutin förrän jag flyttade till London efter gymnasiet. Våren 2013 blev jag diagnostiserad med utmattningssyndrom. Min kropp var helt nedbruten och yogan var den enda träningsform som fungerade för mig. Yogan blev då en del av mitt liv och min vardag. Yogan blev mer än bara en träningsform då stor fokus ligger på mental träning, släppa press och stress.

 

Utbildad inom Strala Yoga i New York där fokus ligger på naturliga rörelser som utförs med lätthet även de rörelser som är mer utmanande. Även utbildad BirthYoga-instruktör (prenatal och postnatal yoga). Tycker om alla former av yoga och älskar att testa nya saker.

 

Mina klasser är: Lekfulla, utmanande men samtidigt lättsamma, fokus på att lära känna dig själv och vilka rörelser som känns bra för dig.

 

Därför yogar jag: För att hålla mig i balans både kroppsligt och mentalt vilket gör att jag kan njuta mer av livet. Älskar att ingen slutar att vara elev i yoga, du utvecklas hela tiden och blir aldrig klar.

 

Därför guidar jag yoga: För att kunna hjälpa andra till att hitta sin inre styrka, inte genom att pressa sig utan genom att skapa utrymme och gå på hur det känns i kroppen. Jag guidar klasser både på svenska och engelska.

 

Följ mig på instagram @thefreelanceyogi

 

 

 

 

Copyright @thefreelanceyogi All Rights Reserved