Mamma-Baby Yoga

Mamma-Baby Yoga

YOGI MOVEMENT STUDIO

 

 

Torsdagar 10:30-11:15 Mamma-Baby Yoga (start vecka 35)

 

Yoga hjälper dig att återhämta dig och din kropp efter graviditet och förlossning på ett mjukt och effektivt sätt. Fokus ligger på att hitta dig själv igen, ditt nya jag och din nya kropp. Vi fokuserar mycket på andning och att hitta närvaro både i din kropp och med ditt barn. Genom yoga och pilates-inspirerade övningar stärker vi kroppen inifrån och ut. Du får samla energi samtidigt som du får en mysig och lekfull stund tillsammans med ditt barn. Yogaklassen blandas med babymassage och sång så att även de små yogisarna ska tycka det är en härlig stund. Du yogar tillsammans med ditt barn som deltar aktivt eller passivt på din yogamatta eller i din famn. Yogan anpassas efter dina och ditt barns förutsättningar, behövs det matas eller byta blöja så gör du det.

 

Du är välkommen att delta i klassen när det gått minst 2 månader efter din förlossning samt att du varit på efterkontroll hos din barnmorska och fått klartecken att börja träna igen. Du och din baby kan fortsätta med kursen hela vägen upp till krypålder.

 

Första kursstart är torsdagen den 30:e augusti men det går bra att hoppa på under kursens gång om man inte har möjlighet att hänga på från kursstart.

 

Kursen består av 8 tillfällen till en kostnad av 1200kr (10% rabatt för Yogi Movement medlem)

 

Din guide är Charlotte Stomilovic som är utbildad BirthYoga-guide

 

 

Anmälan direkt till mig!

 

Copyright @thefreelanceyogi All Rights Reserved